Gran festa de la Calçotada a Valls

El diumenge  26 de gener del 2014 es celebra a Valls la gran festa de la calçotada

Com cada any l’ últim diumenge de gener té lloc la gran festa de la calçotada a Valls, on el calçot és el gran protagonista. L’esmentada festa tradicionalment dóna sortida a la temporada de calçots, si bé és cert que actualment la temporada de calçots s’ha avançat molt. Des de fa uns any que els primers calçots arriben al restaurant Masia del Pla a primers de novembre.

El diumenge  de gener de 2014 als carrers de Valls faran olor a calçots, podrem veure com s’escaliven els calçots, podrem gaudir de com es fa la salsa per acompanyar els calçots (concurs de salsa de la calçotada de Valls), hi haurà concurs del millor manat de calçots (concurs de cultivadors de calçots) i podreu assistir a un tercer concurs, el de menjar calçots.

A part dels calçots també podrem ser espectadors d’altres activitats com és:

-La trobada de cotxes Citroen  CV,

-Mostra de folklore del Camp de Tarragona amb una gran cercavila de la calçotada (Gegant del calçot de Valls, Ball de bastons de Valls, Colla gegantera El calçot de Valls – AAEET, Gegant bandoler La Pera, Gegants de Valls, Mulassa petita de Valls, Mulassa de Valls, Grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i de la Colla Joves Xiquets de Valls, Gegants de la colla Gegantera La Pessigolla de Valls, Carros amb feixos de llenya , calçots….

-Mercat de la calçotada, alimentació i artesania popular, amb el protagonisme de productes farts a l’Alt Camp

-Trobada de brocanters i artistes de Valls

-Fira de marxandatge català

-Restauració i Tapes amb Calçots, on els restaurants de Valls i l’ Alt Camp (ja el dissabte 25 de gener –de 10 del matí a les 8 del vespre- i el diumenge 26 de gener –de 10 del matí a 4 de la tarda-) tindran unes paradetes on oferiran una degustació a base de calçots. El nostre restaurant, Masia del Pla també hi serà present en aquest acte on podreu tastar una coca amb calçot i llonganissa de Valls amb la nostra especial salsa, maridat amb Vi negre Ipsis. També podreu comprar racions de la nostra esplèndida salsa per acompanyar els calçots. Evidentment també us esperem per tal que gaudiu d’una autèntica Calçotada a casa nostra. A part del menú de l’autèntica calçotada podreu fruir de la nostra Calçotada vegetariana, la nostra Calçotada gurmet o la nostra Calçotada express.

 

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp