Banquets

La nostra Experiència i Professionalitat ens avalen. Banquets per a Casaments, Comunions, Bateigs, Celebracions familiars, Grups, Empreses…

Al Restaurant Masía del Pla estem especialitzats en banquets -Casaments, Comunions, Bateigs, etc…-, celebracions familiars, àptats d’ empresa, recepcions, convencions, cocktails, presentacioes de productes, seminaris, conferències, etc…

Disposem de salons privats multifuncionals amb diverses capacitats, ofrerint uns menús especials per a cada ocasió i adaptant-nos a todas a totes les necesiats, tot això acompanyats d’ un complet assessorament profesional amb un tracte personal i amigable.

El nostre personal, especialtzat en aquesta línea d’ esdeveniments, us oferirà un tracte cordial i un servei adurat, capaç de garantir els millors resultats.

Els nostres Xefs, a partir d’ una selecció de primeres materies y els millors ingredients, us oferirà una esmerada manipulació i condimentació gastronòmica, adaptant-nos a tot tipus de gustos y pressuposts.

11 Raons per escollir Masía del Pla.

1 – Perquè està ben comunicat, situat amb la bonica Serra de Miramar com a teló de fons.

2 – Perquè disposa d’aparcament fàcil i gratuït.

3 -Perquè té un ampli espai exterior totalment tancat i enjardinat seguint criteris de Xerojardineria (jardineria ecològica amb poc consum d’aigua), que us donarà un toc de distinció davant del vostres convidats.

4 -Perquè té instal·lat un grup electrògen, generador d’electricitat, que ens assegura la celebració de l’esdeveniment, malgrat es produeixi un tall elèctric.

5 -Perquè compta amb amplis menjadors ideals per a grans celebracions, alhora que es pot crear un íntim espai per a trobades reduïdes.

6 -Perquè tots els menjadors estan equipats amb aparells de climatització i extracció de fums.

7 -Perquè trobareu un servei professional i personalitzat, que treballarà per adaptar-se a les característiques personal de cada client, atent sempre a totes les vostres necessitats, abans, durant i desprès de l’àpat.

8 – Perquè oferim una cuina elaborada amb tocs personals i molta il·lusió.

9 – Perquè tenim contractat, de forma voluntària, els serveis d’un laboratori analític extern que ens controla els nivells de les anàlisis microbiològiques tan dels aliments com de les instal.lacions per tal que estiguin dins dels paràmetres permesos per la normatives tecnico-sanitàries.

10 – Perquè treballem amb proveïdors de confiança per servir productes amb la garantia contrastada que es mereixen els vostres convidats.

11 – Perquè som un equip de gent jove amb experiència, que treballem amb ganes i motivació perquè ens agrada la nostra feina.

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp