Tres Tombs de Sant Antoni a Valls

El proper Diumenge 12 de Gener del 2014, es celebrerà a Valls el 35è aniversari del Tres Tombs de Valls, Festa tradicional d’ Interès Nacional declarada per part del Govern de la Generalitat de Catalunya

El Programa d’actes és el seguent:

9:00 h. ESMORZAR POPULAR per a tots els participants als molls de l’estació de tren

11:00 h. CONCENTRACIÓ DE LES CAVALLERIES a l’ Avda. Francesc Gumà, al barri del Fornàs

11:30 h. SORTIDA DEL TRADICIONALS TRES TOMBS DE VALLS amb la participació de més de 350 cavalleries d’arreu de Catalunya i Castelló, recorrent els diferents carrers del casc antic de la capital de l’Alt Camp

Els tres tombs de Valls donen el tret de sortida del calendari d’aquesta celebració a tot Catalunya, podreu gaudir d’una desfilada de cavalls, rucs, mules…, una col.lecció de carruatges de luxe i sobretot  carros de treball  (carros de pagès, carregats de caixes, carbó, llenya, cereals, palla, ampolles, etc…) estirats per 2,3,4 i 5 cavalls. Menció especial mereix la col.lecció inèdita a Catalunya de carros de 1,2,3 i 4 bocois així com els carros de traginers o d’agència. En total s’hi apleguen més de 350 participants a la capital de l’Alt Camp i dels Calçots.

Un punt molt especial durant el recorregut és la Plaça de la Font de la Manxa on mitjançant la megafonia es fa una descripció detallada de totes les cavalleries.

Abans parlàvem de la Valls com la capital del Calçot i és que el mes de gener és un mes amb molta activitat a Valls amb els citats Tres Tombs d’aquest cap de setmana, El Concurs Internacional d’ Aus de Raça que tindrà lloc el proper cap de setmana i per tancar un mes de gener mogut, l’últim diumenge de gener, en concret el dia 26, tindrà lloc la Gran festa de la Calçotada. Festa que donarà el inici a la gran temporada de calçots, producte del que podreu gaudir al nostre restaurant on oferim autèntiques calçotades, calçotades vegetarianes, calçotades gurmet i calçotades express , el calçots pot ser gaudit de forma tradicional (escalivat) o cuinat de moltes altres maneres (confitat, arrebossat….)

Centrant-nos el proper cap de setmana que es celebren el tres Tombs al nostre restaurant hem preparat un menú especial que anomenem el MENÚ TRAGINERS, igualment oferirem calçotades, caragolades i una carta elaborada amb productes de temporada i de proximitat.

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp