Terrània, Festival de Ceràmica de Montblanc

Avui divendres 28 de setembre, i fins el proper diumenge 30, té lloc a Montblanc la fira de la ceràmica Terrània 2012, que apropa els ceramistes al públic. És una bona oportunitat per descobrir la vessant més artística i decorativa de la ceràmica artesanal aquest mateix cap de setmana.

El Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc té com a artistes convidats els ceramistes txecs, Nishida i Vladimir Groh, autors del fulletó i a qui es dedicarà l’exposició central del festival “Porcellana 2012” que tindrà lloc al Palau Alenyà de Montblanc, el dissabte 29 i diumenge 30 de setembre.

Enguany, Terrània es consolida com un referent dels festivals d’artesans a Catalunya, tot i el context negatiu. L’objectiu d’aquest any es fer participar al públic i visitants de la vila de Montblanc de manera més activa, tant als adults com als nens. De fet, a més de les Exposicions, com la de l’antiga església de Sant Francesc o la de Porcellana 2012 a la seu del Consell Comarcal, están pensades tant per gaudir de les obres com per sumar-se als diferents tallers.A la plaça Sant Francesc, tant dissabte 29 com diumenge 30, hi ha tallers infantils, de rakú i demostracions, tant pel matí com per la tarda.

terrissers montblanc
Terrània 2012
terrània 2012
Mostra ceràmiques a Montblanc.

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp