Rutes a Valls guiades

visites guiades Valls.

L’ajuntament de Valls organitza rutes pel centre històric de la vila cada dissabte i cada diumenge, a les 10,30 h i les 12 h. Fer aquesta activitat en dies feiners requereix cita prèvia. En total, hi ha quatre rutes per escollir. Totes quatre ideals per conèixer millor la capital de l’Alt Camp i passar una bona estona al cap de setmana fent una excursió urbana. Les rutes acaben amb degustacions dels plats tradicionals de Valls i la seva rodalia.

El campanar més alt de Catalunya.

Les quatre vistes guiades són: “El cor de la ciutat”, “Espais amagats sota terra ”, “800 anys de places i mercats” i “El campanar més alt de Catalunya”. A la Ruta 1, El cor de la ciutat, es visita el Pati, l’element del castell medieval que va existir a la vila, la Capella del Roser, on hi ha rajoles vidrades del segle XVII, La Plaça del Blat i la Casa de la Vila i l’Església de Sant Joan. S’acaba amb un tast de vi o cava amb una tapa.

A la Ruta 2 es visiten espais amagats de la llum del dia. El Valls que no es coneix. Es passa per la sala gòtica de Ca Segarra, el refugi antiaeri de la Plaça del Blat i l’espai museogràfic vinculat a la memòria històrica. S’acaba amb un tast al centre ciutat.

Si s’opta per la Ruta 3 es podran visitar les places més importants de Valls com són les de El Pati, la del Blat i la del Oli, on s’hi celebra el mercat de la fruita i verdura. La ruta acaba amb un tast de la gastronomia de Valls. Finalment, a la Ruta 4 el visitant podrà enfilar-se al campanar de Joan Baptista, de 74 metres, que és el més alt de Catalunya. Els 300 graons del campanar impliquen estar una mica en forma, això sí. Des de l’alçada es podrà contemplar una panoràmica de la ciutat de Valls i les comarques que hi tenen el límit amb l’Alt Camp: Tarragonès, Baix Camp, Baix Penedès, Anoia i Conca de Barberà. També s’arriba al punt i final a la vista amb un tast de gastronomia local.

Per a més informació o fer reserves cal trucar a l’Oficina Municipal de Turisme de Valls: 977. 612. 530.

 

El gòtic a Valls.

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp