Programa d’actes Fira del Vent 2012

PROGRAMA D’ACTES

 

DIJOUS, DIA 11 D’OCTUBRE del 2012

A les 20 h de la tarda, a l’Església de Sant Ramon. Xerrada sobre L’ENDEMÀ DE LA INDEPENDÈNCIA i presentació de llibres. A càrrec dels membres del CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS. Presentat per Josep M. Canela, coordinador de l’assemblea local. Organitza: ANC d’El Pla de Santa Maria.

————————————————————————————————————————————————————————————

DIVENDRES, DIA 12 D’OCTUBRE del 2012

A les 17 h fins a les 21 h. OBERTURA de les diferents Mostres i Exposicions al Pavelló Poliesportiu.

A les 6 de la tarda, rebuda de les autoritats i representacions a l’Ajuntament, i tot seguit en comitiva s’anirà cap al Recinte Firal.

A 1/4 de 7 de la tarda, al Pavelló Poliesportiu tindrà lloc L ́ACTE INAUGURAL DE LA FIRA DEL VENT’12. A continuació, visita de la Fira i salutació a tots els expositors i en acabar copa de cava per a tots els assistents.

EXHIBICIÓ INDOOR D’HELICÒPTERS I DE CARROS A VELA PER RÀDIO CONTROL, durant l’acte d’inauguració tindrà lloc aquesta exhibició Indoor a la zona del Pavelló Poliesportiu destinada per aquesta activitat.

De les 19 a les 21 h. CURS D’INICIACIÓ AL TAST DE VINS. A càrrec de l’enòleg Vicenç Ferré del Celler Mas Vicenç. Preu especial Fira del Vent: 7 € Inscripcions limitades a les 25 primeres inscripcions. Lloc: Carpa de la Fira propera al Pavelló Poliesportiu.

Reserves: e-mail masvicens@masvicens.com o telèfon 699 607 865

————————————————————————————————————————————————————————————

DISSABTE, DIA 13 D’OCTUBRE del 2012

 

PROGRAMA D ́ACTIVITATS AL CAMP DE VOL

A partir de les 9 h, arribada dels participants de la V Trobada d’Ultralleugers de diferents clubs de Catalunya i d’arreu.

A partir de les 9 h, acollida dels participants de la V Trobada de Paramotors de diferents clubs de Catalunya i d’arreu (activitats de paramotors lliures durant tot el dia).

De les 9 a 11 h, Esmorzar per a tots els participants i acompanyants de la trobada. De 12 a 18 h, pràctiques i exhibicions amb Carros de Vela i Blokart, ambpossibilitat de fer pràctiques d’iniciació de Blokart per al públic en general. I també la possibilitat de fer passejades amb carros a vela “Biplaça” per al públic que ho desitgi, per la nova pista de carros a vela.

De 11 a 18 h, Trobada d’Ultralleugers. De les 15 a les 18 h, V Trobada d’Aeromodelisme de diferents clubs de Catalunya. De les 15 a les 18 h, Exposició estàtica d’avions militars (modelisme)

Durant tot el dia, es faran diferents activitats.

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS AL RECINTE FIRAL (zona pavelló poliesportiu)

A les 10 fins a les 14.30 h. OBERTURA de les diferents Mostres i Exposicions al Pavelló Poliesportiu.

Pel matí del dissabte. V TROBADA D’INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA,

de 10 del matí a les 2 de la tarda, al Pavelló Poliesportiu, on es presentaran 2 ampolles de cava Castell d ́Or amb placa diferents nova + 2 placa de cava 1 placa de la 5a Trobada Fira del Vent, 1 placa 5a Bufant, total 6 plaques. Al mateix temps començarà també al mateix lloc la III TROBADA DE COL·LECCIONISME. On hi haurà espais indicats pels col·leccionistes de Punts de Llibre, pels de Sobres de sucre, pels del món de la Cervesa i pel Col·leccionisme en general. Es presentarà un NOU PUNT DE LLIBRE amb motiu de la Fira. Organitzat per la Secció de Filatèlia, Numismàtica i Col·leccionisme de AAEET de Valls.

II CAMPIONAT FIFA (PLAYSTATION). Dissabte al matí de 10 a 14.30 h. A partir de les 10 h del matí i durant tot el dia.

Inici del III CONCURS DE FOTOGRAFIA de temàtica sobre la Fira del Vent.

A partir de les 10 h del matí i fins a les 14.30 h. Entrega de les amanides per part dels participants al CONCURS D’AMANIDES FRESQUES a l’estand del Pavelló i exposició.

De 10 a 13 h, TROBADA D’HELICÒPTERS. Lloc : Pista de vol, darrera del Pavelló Poliesportiu.

De 10 a 13 h, AEROMODELISME VIRTUAL. Es pot aprendre a conduir avions virtualment amb simuladors, obert a tot el públic. El lloc serà al Pavelló Poliesportiu.

De les 17 a les 21 h. OBERTURA de les diferents Mostres i Exposicions al Pavelló Poliesportiu.

A les 16.30 h, PLANTADA de les Colles Geganteres a la Plaça de Sant Ramon.

De les 17 a les 20 h, Votació pel CONCURS D’AMANIDES FRESQUES, exposició i tast.

A les 17.30 h, XIII TROBADA GEGANTERA AMB CERCAVILA AMB GEGANTS I CAPGROSSOS. Sortida de la Plaça de St. Ramon, carrer Vidal i Barrraquer, carrer Enric Morera, carrer Major, plaça de l’Església, carrer La Rèria, carrer de la Sardana, Raval Sant Ramon i des d ́aquí fins al Pavelló Poliesportiu on es farà la ballada de Gegants i Capgrossos.

A les 18.30 h, BALLADA de Gegants davant del Pavelló Poliesportiu i entrega de records.

A les 19 h, Berenar per a les colles participants a la trobada gegantera a la Carpa de la Fira.

Per la tarda INDOOR DE CARROS A VELA PER RÀDIO CONTROL, al Pavelló Poliesportiu. Es faran exhibicions, curses i està obert a poder practicar tot el públic que ho desitgi.

Per la tarda INDOOR D’HELICÒPTERS, al Pavelló Poliesportiu. Es faran exhibicions dels diferents tipus d’helicòpters.

De 17 a 19 h, TROBADA D’HELICÒPTERS.Lloc : Pista de vol, darrera del Pavelló Poliesportiu.

De 17 a 21 h, AEROMODELISME VIRTUAL. Es pot aprendre a conduir avions virtualment amb simuladors, obert a tot el públic. El lloc serà al Pavelló Poliesportiu.

A les 21 h, DESFILADA – “PASSAREL·LA DE MODA”, al Centre Cívic. A continuació de la Desfilada, SOPAR I BALL DE LA FIRA, amb el grup LATINOS.

A partir de les 22.30 h (un cop acabada la passarel·la) SOPAR DEL JOVENT, a la zona de la Carpa de la Fira, i a continuació NIT JOVE A LA CARPA amb un concert amb els grups “A las barricadas” i “Kaso Zerrado”, tot seguit Dj’s.

————————————————————————————————————————————————————————————

DIUMENGE, DIA 14 D’OCTUBRE del 2012

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS AL CAMP DE VOL

A partir de les 8 h, inici de les activitats de Paramotor i sortida de la Ruta del Cister amb Paramotor. De 9 a 11 h, esmorzar per als participants de les diferents activitats del Camp de Vol.

De 12 a 13 h, Exhibició especial amb Paramotors amb els germans Guerra campions del món amb modelitat individual i per membres del “Equipo Nacional Español” subcampió mundial.

De 11 a 14 h, pràctiques amb Carros de Vela. Durant el matí i la tarda. Iniciació al carrovelisme per visitants. Uns carros dotats de “shadow” biplaça, estaran preparats per passejar a qui ho desitgi per la nova pista de carros a vela.

De 11 a 18 h, pràctiques de Vol amb ULM (Continuació de la Trobada) De 16 a 18 h, pràctiques de Vol amb Paramotor. Durant tot el dia, es faran diferents activitats.

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS A LA BASSA DE LA FÀBRICA

PROGRAMA DE LA V TROBADA DE MODELISTES NAVALS De 9 a 10 h, inscripció i esmorzar. De 10 a 13 h, navegació lliure i navegació pel jovent. De 10 a 13 h, REGATA OBERTA DE VELERS – 3er. Trofeu CARPE De 10 a 13 h, MOSTRA DE VAIXELLS DE TOTA CLASSE – Premi pels més votats – 3er. Trofeu CARPE

De 13 a 14 h, trobada amb les autoritats, distribució de premis i records i comiat dels participants que no es quedin a dinar.

De 14.30 h a …. , dinar de germanor al Restaurant Masia del Pla. Per la tarda navegació lliure.

 

PROGRAMA D’ACTIVIT A TS AL RECINTE FIRAL (zona pavelló poliesportiu)

A les 9 h, OBERTURA DE LA XXIV FIRA RAMADERA, al costat del Pavelló Poliesportiu. Demostració d’esquilada d’ovelles a partir de les 12 del matí.

A les 9.30 h, ESMORZAR RAMADER (POPULAR), a la zona propera al Pavelló Poliesporitu.

A les 10 fins a les14.30 h, OBERTURA de les diferents Mostres i Exposicions al Pavelló Poliesportiu.

II CAMPIONAT FIFA (PLAYSTATION). Dissabte al matí de 10 a 14.30 h.

A partir de les 10 del matí i durant tot el dia. Inici de la continuació del III CONCURS DE FOTOGRAFIA de temàtica sobre la Fira del Vent.

V CONCENTRACIÓ DE HARLEY DAVIDSON De les 10.30 a les 12 h, Concentració a la zona habilitada del recinte firal, inscripcions pels que concursen i participació a l’esmorzar ramader. De 12 a 13 h, el jurat farà l’avaluació dels participants que concursen. A les 13.30 h, entrega dels premis als guanyadors.

III CONCENTRACIÓ DE COTXES I MOTOS CLÀSSICS HISTÒRICS De 10 a 13h – Concentració al pati de les Escoles.

A les 13h – Entrega de trofeus.

Pel matí INDOOR DE CARROS A VELA PER RÀDIO CONTROL, al Pavelló Poliesportiu. Es faran exhibicions, curses i està obert a poder practicar tot el públic que ho desitgi.

De 10 a 13 h, TROBADA D’HELICÒPTERS. Lloc : Pista de vol, darrera del Pavelló Poliesportiu.

De 10 a 13 h, AEROMODELISME VIRTUAL. Es pot aprendre a conduir avions virtualment amb simuladors, obert a tot el públic. El lloc serà al Pavelló Poliesportiu.

A partir de les 15 h, concentració de “Trastos” al Raval de Sant Ramon i a partir de les 17 h visita del jurat per fer la primera avaluació.

Per la tarda INDOOR DE CARROS A VELA PER RÀDIO CONTROL, al Pavelló Poliesportiu. Es faran exhibicions, curses i està obert a poder practicar tot el públic que ho desitgi.

Per la tarda INDOOR D’HELICÒPTERS, al Pavelló Poliesportiu. Es faran exhibicions dels diferents tipus d’helicòpters.

De 17 a 21 h, AEROMODELISME VIRTUAL. Es pot aprendre a conduir avions virtualment amb simuladors, obert a tot el públic. El lloc serà al Pavelló Poliesportiu.

A les 17.15 h de la tarda, TEATRE INFANTIL (Titelles) a la Carpa de la Fira, “Guant Festival”. Espectacle “LES MERAVELLES D’ORIENT”

A les 18.15 h, 3a BAIXADA DE TRASTOS pel carrer Major “LA VILA”Cursa i exhibició de vehicles d’autoconstrucció. Sortida del Raval de Sant Ramon Pavelló i arribada a la plaça del Soldevila.

A les 20.45 h, ACTE DE CLOENDA de la FIRA DEL VENT’12. Per part de l’il·lustríssim Sr. Albert Batet, Alcalde de Valls i Vicepresident de la Diputació de Tarragona. I tot seguit, Copa de Cava per a tots els Expositors.

A continuació de l’Acte de Cloenda, CORREFOC amb els Diables del Pla. Sortida del Raval de Sant Ramon, Plaça de Pau Casals, Carrer Major, Plaça Jacint Verdaguer, Carrer del Treball, Passeig del Pla fins a La Fàbrica.

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp