Pessebre vivent de Valls

Durant els propers dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2013, de 18:00 a 20:30, podreu gaudir a Valls, en concret al Barri antic de la capital de l’Alt Camp, d’un magnífic pessebre vivent. Es tracte d’un pessebre vivent molt costumista on a part de gaudir de retaules nadalencs també sereu espectadors de fets històrics que van tenir lloc a Valls, tot combinant teatre amb quadres més estàtics. Els organitzadors afirmen que: “volen fer pedagogia i utilitzar el pessebre com a excusa per descobrir la vida quotidiana d’anys enrere, així com tradicions i anècdotes vallenques”.

Un espectacle del tot recomanable, que tant a veïns de Valls com a visitants us servirà per descobrir racons de la nostra ciutat on habitualment no tenim accés així com per conèixer i/o recordar detalls de la nostra història.

Cal destacar la gran quantitat de persones que participen i  col.laboren en aquesta representació. Totes elles ho fan sense cap finalitat econòmica i de forma totalment altruista, invertint esforç i moltes hores. Creiem que només per tal de reconèixer la seva voluntat ja seria motiu suficient i quasi obligació visitar el pessebre vivent de Valls, però es que realment és una experiència del tot aconsellable.

Nosaltres hi assistirem com cada any, ens veiem pels carrers de Valls on es representa: Carrers del Mur, de l’Esglèsia, Arcs de Ca Magrané i Hort del Rector

 

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp