On menjar. Fira del Vent 2012

La brasa, el plat fort

El restaurant Masia del Pla habilitarà, per a la propera Fira del Vent 2012, una carpa on poder menjar per recuperar forces després de volar o participar en les mil activitats que proposa la organització de la Fira. La Fira del Vent del Pla de Santa Maria es divideix en dos espais diferenciats. Nosaltres instal·larem la carpa al Camp de Vol, que está connectat amb un servei de suhttle bus amb el municipi per aquells que no vulgui agafar el cotxe.

La nostra Carpa

Al poble del Pla de Santa Maria hi ha instal·lada la fira mutisectorial, on tenen lloc diferents actes com són la trobada de cotxes clàssics i Harleys, els intercanvis de plaques de cava, mostres i exhibició d’aeromodalisme, desfilades de moda, gegants, etc.

Al camp de vol, on trobareu la nostra carpa, és on aterren i s’enlairen els ultralleugers, els paramotors i els carros de vent. La carpa per menjar de Masia del Pla ofereix serveis de bar, oferim begudes i cafés, entrepans, plats combinats i tota mena de carn a la brasa.Tot allò que té veure amb els esports de l’aire comparteix protagonisme al Pla de Santa Maria en un programa farcit de cites. La nostra carpa és l’indret per aturar-se a fer-hi un mos.

Llonganisses calentones

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp