On dinar a la Ruta del Císter

On dinar a la Ruta del Císter.

La ruta dels Císter és un trajecte, una línia invisible que lliga tres monestirs de l’ordre cistercenca i a més, relliga un territori concret que passa per tres comarques: Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell… És una magnífica opció per una sortida de cap de setmana amb la família o per una sortida en motos. Els tres monestirs cistercencs són els de Poblet, Vallbona de les Monges i Santes Creus, que és molt a prop del restaurant Masia del Pla.

Plats de Masia del Pla.

Tenim el restaurant Masia del Pla a molts pocs kilòmetres del Monestir de Santes Creus. De fet només, des del monestir de Santes Creus, cal agafar la carretera, pujar fins al municipi de Pont d’Armentera, i d’allí viatjar en direcció a Valls, per la carretera del Pont d’Armentera que, un cop es deixa erera l’autopista es transforma en la C-37. Poc després de, en direcció Valls, passar el poble del Pla de Santa Maria trobareu el nostre restaurant. Tot el trajecte es completa en pocs minuts si viatgeu en vehicle privat.

Masia del Pla és un dels millors restaurant de l’Alt Camp i Valls. La nostra proposta gastronòmica es basa en la cuina catalana, de la que s’ofereixen des de plats elaborats fins a suculents carns a la brasa, amanides, caragols, pasta, carns rostides i plats de mar. La carta de postres, deliciosa, és una de les altres raons per dinar a Masia del Pla, així com la nostra carta de vins catalans i internacionals.

Menjar Masia del Pla.

La nostra proposta és, si feu la Ruta del Císter en cotxe o moto, acostar-vos abans de dinar a Santes Creus i, acabada la visita a aquest monestir dinar al restaurant Masia del Pla. Les opcions són múltiples. Es pot donar per acabar la ruta a Santes Creus o seguir per la tarda, havent dinat, cap a Poblet o Santa Maria de Vallbona. De la mateixa manera, el viatge des de Poblet o fins i tot des de Vallbona de les Monges al nostre restaurant és curt en temps si es viatja agafant l’autopista.

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp