Menú àpats de nadal per a empreses

Per a una empresa, l’àpat de Nadal és un acte de reunió en to festiu i emotiu que permet als treballadors fer una pausa de la jornada laboral. És cert que durant la resta d’any es celebren altres trobades, però la veritat és que cap arriba a ser tant important com la que es realitza per Nadal.

A la Masia del Pla tenim ben present que els comensals voldran celebrar aquest acte en un lloc que compti amb accessibilitat i proximitat i que no representi cap problema de mobilitat, per això, el nostre emplaçament entre la localitat de Valls i el Pla de Santa Maria és l’adequat. Disposem també d’un ampli pàrquing gratuït i a al costat de la sortida de l’autopista AP-2.

Som conscients que l’acte es voldrà celebrar en una sala aïllada per el bé de la comoditat dels comensals, per això posem a disposició una de les cinc sales del restaurant, alhora que les àmplies taules amb disposició personalitzada permetrà gaudir d’un diàleg fluid per tots.

L’acte d’empresa es podrà celebrar en dinar per qüestions de conciliació familiar, o bé en vigília per gaudir d’una celebració més prolongada.

Hem dissenyat els següents menús per als àpats d’empresa pensats en les festes nadalenques. En total en són dos, però a partir d’aquí es poden dissenyar un menú a mida segons les vostres necessitats. Podeu veure els menús de l’any 2017-18 a la següent pàgina:

Àpats d’empresa festes de Nadal 2017/2018

 

5 comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp