Masia del Pla – Restaurante Amed

El nostre restaurant el 6 d’abril del 2.011 va obtenir  l’ acreditació Amed.

Aquesta acreditació han estat possible gràcies al treball conjunt entre el Servei Regional al Camp de Tarragona de l’Agència de Protecció de la  Salut, els municipis de Cambrils, Montblanc, Valls,  el Pla de Santa Maria i la Xarxa Santa Tecla, Áreas i FrescCO juntament amb la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut i la Fundació Dieta Mediterrània.

[featured_paragraph]AMED és un projecte liderat per la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut, que es desenvolupa en col·laboració amb els ajuntaments, els consells comarcals, els gremis de restauració i la Fundació Dieta Mediterrània. El projecte AMED, a través de les acreditacions de restaurants, cadenes de restauració  i menjadors laborals, en especial de centres hospitalaris, arriba ja a més de 27.100 comensals.[/featured_paragraph]

Els objectius d’aquest projecte consisteixen en identificar i acreditar els establiments que ofereixen opcions d’alimentació mediterrània i d’oci actiu, per als seus clients. Els restaurants acreditats estan senyalitzats amb un adhesiu exterior que els identifica com a establiments AMED. Tots els restaurants   que compleixen els criteris poden ser acreditats, tot i que el projecte s’adreça principalment als restaurants que ofereixen menú, ja que quasi un 37% de la població adulta de Catalunya menja fora de casa entre 1-3 vegades a la setmana.

L’oferta gastronòmica que es serveix en aquests restaurants, garanteix:

  • La utilització d’oli d’oliva, per amanir i preparar els plats.
  • Una àmplia oferta de verdures, hortalisses i llegums en els menús.
  • Prioritat de peixos i carns magres en la confecció dels plats.
  • Fruita fresca abundant com a postres en les cartes de l’establiment.
  • La inclusió de productes integrals.
  • L’oferta de làctics amb baix contingut en greix.
  • La possibilitat de consum de vi per copes o unitats individuals.
  • La difusió de material i informacions sobre alimentació saludable i oci actiu.
  • Tot això sense incrementar el preu del menú.

Per a més informació www.amed.cat

La identificació i acreditació de restaurants promotors de la dieta mediterrània, acreditació AMED, forma part de les estratègies del Pla Integral per a la Promocióde la Salut mitjançant l’Activitat Física i l’Alimentació Saludables, PAAS. Dins aquest Pla, que es va iniciar a Catalunya l’any 2006, liderat pel Departament de Salut, s’han dut a terme més de 60 accions en diferents àmbits, l’educatiu, el comunitari, el laboral i també en l’àmbit de la salut. Per a més informació sobre el PAAS, podeu consultar:http://www.gencat.cat/salut/depsalut/html/ca/dir2649/doc33796.html

1 comment

Quiero agradecer a todos los que formais parte de la masia del pla por que fue estupendo celebrar el dia de nuestra boda junto a vosotros. Fue todo genial!!!!
Gracias por hacer q ese dia fuese tan especial.
Y un saludo tambien al Dj que estuvo increible.
Un abrazo.
yolanda y miguel

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp