Jornada gastronòmica del calçot de Valls

Avui dissabte dia 14 es desenvoluparà la II Jornada gastronòmica del calçot de Valls. Gràcies a la participació de 4 cellers i 11 restauradors de Valls i de l’Alt Camp s’oferirà l’arrencada simbòlica de la temporada i diversos actes relacionats amb la pràctica culinària.

Els visitants que s’hi apropin a les 12:00 hores al centre del Pati de Valls podran degustar diverses especialitats, d’entre les quals s’hi troba la bomba de calçot elaborada per cuiners de casa nostra. A les 12:30 s’hi afegiran un xef de Barcelona i un xef Vallenc per a dur a terme una demostració de cuina del calçot a quatre mans.

Prèviament, la jornada del calçot s’iniciarà en un camp de conreu amb el primer calçot d’un productor de la IGP Calçot de Valls. Us convidem a visualitzar la programació per a altres activitats.Cartell 2na Jornada Gastronòmica de del Calçot de Valls

Recordem que la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls es va iniciar el dijous dia 5 de Novembre a l’espai Chef Caprabo de l’Illa Diagonal de Barcelona. L’ocasió organitzada per l’Ajuntament de Valls en col·laboració amb l’Associació de Restauradors de la ciutat i entitats, IGP Calçot de Valls i DO Tarragona va portar a aquest espai gastronòmic un showcooking de “calçotada de bastonets” preparat per el xef de la nostra cuina Òscar Fontanillas.

espai Chef Caprabo Illa Diagonal
espai Chef Caprabo Illa Diagonal

 

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp