Jornada gastronòmica del calçot de Valls

Avui dissabte dia 14 es desenvoluparà la II Jornada gastronòmica del calçot de Valls. Gràcies a la participació de 4 cellers i 11 restauradors de Valls i de l’Alt Camp s’oferirà l’arrencada simbòlica de la temporada i diversos actes relacionats amb la pràctica culinària.

Els visitants que s’hi apropin a les 12:00 hores al centre del Pati de Valls podran degustar diverses especialitats, d’entre les quals s’hi troba la bomba de calçot elaborada per cuiners de casa nostra. A les 12:30 s’hi afegiran un xef de Barcelona i un xef Vallenc per a dur a terme una demostració de cuina del calçot a quatre mans.

Prèviament, la jornada del calçot s’iniciarà en un camp de conreu amb el primer calçot d’un productor de la IGP Calçot de Valls. Us convidem a visualitzar la programació per a altres activitats.Cartell 2na Jornada Gastronòmica de del Calçot de Valls

Recordem que la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls es va iniciar el dijous dia 5 de Novembre a l’espai Chef Caprabo de l’Illa Diagonal de Barcelona. L’ocasió organitzada per l’Ajuntament de Valls en col·laboració amb l’Associació de Restauradors de la ciutat i entitats, IGP Calçot de Valls i DO Tarragona va portar a aquest espai gastronòmic un showcooking de “calçotada de bastonets” preparat per el xef de la nostra cuina Òscar Fontanillas.

espai Chef Caprabo Illa Diagonal
espai Chef Caprabo Illa Diagonal

 

4 comments

… [Trackback]

[…] Read More Info here to that Topic: masiadelpla.com/jornada-gastronomica-del-calcot-de-valls/ […]

… [Trackback]

[…] Here you can find 14102 more Info to that Topic: masiadelpla.com/jornada-gastronomica-del-calcot-de-valls/ […]

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp