Inaugurat el primer punt de càrrega per vehicles elèctrics de l’Alt Camp

Punt de càrrega per vehicles elèctrics (VE)

Ja es troba en funcionament el punt de càrrega per vehicles elèctrics a les instal·lacions del nostre restaurant. Disponible des del passat dilluns 12 de Març per els clients que ens visitin amb vehicles que funcionin amb mobilitat elèctrica.

Tal i com vam anunciar fa uns mesos en el mateix blog, el punt de càrrega es va projectar en base a la millora de l’entorn en quant a sensibilitat i sostenibilitat. D’aquesta manera permetem oferir un punt de càrrega per allargar l’autonomia dels vehicles respectuosos amb el Medi Ambient.

El punt de càrrega del restaurant, doncs, permet alimentar les bateries dels vehicles elèctrics dels clients mentre s’aturen a les nostres instal·lacions. Tenint en compte aquest darrer aspecte, l’horari per accedir a la càrrega estarà directament condicionat amb l’horari del nostre establiment, ja que serà necessari adreçar-se a la direcció del restaurant per accedir a la càrrega.

Característiques tècniques

Les característiques tècniques del punt de càrrega es basen en un sistema de càrrega semi-ràpida (Wallbox o SAVE) que ofereix una potència de 32A de corrent trifàsica mitjançant un connector Mennekes, el més comú a Europa. A més de tot això, el punt disposa d’un sistema d’alimentació específic per aquests vehicles amb funcions de control i protecció.

Pioners en la demarcació

La inauguració d’aquest punt de càrrega converteix el restaurant Masia del Pla en el primer espai públic de la comarca de l’Alt Camp en oferir un punt de càrrega semi-ràpida específicament per vehicles elèctrics, una modalitat de mobilitat que esperem vagi en augment.

Podeu visualitzar el punt de càrrega al mapa de punts de recàrrega d’Electromaps

 

 

 

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp