Gran Festa de la Calçotada Valls 2015

A la ciutat d’origen de la Calçotada, a Valls avui diumenge dia 25 es celabrarà la 34a edició de la gran festa de la calçotada, on el calçot serà el gran protagonista juntament amb tots el altres ingredients gastronòmics que acompnyen les calçotades.

Com és tradició l’últim diumenge  de gener tots carrers de Valls, els camins i les parades de l’Alt Camp faran olor a calçots.

Una vegada passades les festes de Nadal ja entrem de ple en la temporada de calçots a la comarca de l’Alt Camp i a la seva capital.

De fet ja vam poder trobar calçots a primers de novembre, cosa que ens va permetre elaborar els primers plats elaborats amb calçots (la gran seva dolça) i evidentment coure els calçots amb la flama de sarments per poder gaudir d’unes bones calçotades.

Al nostres restaurant oferim l’ autèntica calçotada i, adaptant-nos als diferents gustos de tothom, altres tres tipus de calçotades diferents (sempre amb els calçots i la seva salsa presents) que són l’Express, la Vegeteriana i la Gurmet.

Us detallem alguns dels actes que es celebren avui a la capital de l’Alt Camp:

-Demostració de coure calçots.

-Concurs de cultivadors de calçots.

-Concurs de salsa de calçots.

-Concurs de menjar calçots.

-Presentació del joc “Calçotada Wars”

-Mostra de folklore del Camp de Tarragona amb una gran cercavila de la calçotada (Gegant del calçot de Valls, Ball de bastons de Valls, Ball de la Primavera, Colla gegantera El calçot de Valls – AAEET, Gegant bandoler La Pera, Gegants de Valls, Mulassa petita de Valls, Mulassa de Valls, Grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i de la Colla Joves Xiquets de Valls, Gegants de la colla Gegantera La Pessigolla de Valls, Carros amb feixos de llenya , calçots….

-Mercat de la calçotada, alimentació i artesania popular, amb el protagonisme de productes farts a l’Alt Camp

-Exposició de maquinaria agrícola pel cultiu de calçots.

-Degustació popular de la Calçotada (12 calçots amb salsa i pitet -9,00 €).

A El Rebost by Masia del Pla (C. Ignasi Sarró, 5 –Valls-) També podreu comprar racions de calçots -20 unitats- amb la nostra esplèndida salsa per acompanyar-los, per 9,00 €.

Evidentment també us esperem per tal que gaudiu d’una autèntica Calçotada a casa nostra. A part del menú de l’autèntica calçotada podreu fruir de les nostres  Calçotades Vegetariana, Calçotades Gurmet o les Calçotades Express.

 

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp