Fira del Vent 2012

La cinquena edició de la Fira del Vent, la del 2012, tindrà lloc els propers 12, 13 i 14 d’octubre al Pla de Santa Maria. És l’unica fira que reuneix els diferents esports relacionats amb el vent, com són els ultralleugers (ULM), paramotors, carros de vela, blokart, estels, aeromodelisme i modelisme naval. A la Fira del Vent, a més a més, hi ha una exhibició de windsurf, kitesurf, freestyle windsurf a la bassa, trobada de modelistes navals, exhibicions i tallers d’aeromodelisme. La fira preveu 8.000 visitants.

El restaurant Masia del Pla és present a la Fira del Vent amb una carpa al camp de vol, d’on s’enlairen els ultralleugers. Allí tenim instal·lada una carpa on prestem servei de bar amb begudes fredes o calentes i menjar fet a la brasa.

Els ultralleugers de la Fira del Vent.

La Fira del Vent inclou moltes altres activitats i es consolida com una cita ineludible pels amants del aire. És una bona alternativa per fer una sortida d’un dia o d’un cap de setmana. Entre les activitats que presenta la fira trobarem mostres de bestiar oví i aviram, concursos de gossos de tura i d’esquilada d’ovelles.

Al pavelló del Pla de Santa Maria es celebra la passarel·la Cercle de Moda, així com les exposicions industrial, comercial i d’associacions culturals i esportives: des de la mostra de l’Associació d’Artesans, fins a exposicions de pintura, fotografia i col·leccionisme, fira-mercat de productes ecològics, mostra ramadera i de productes artesans, trobades de tuning i de Harley Davidson, campionat de botifarra, trobada gegantera i caps grossos, sopar i ball, esmorzar popular, teatre infantil, correfoc… Un ampli ventall d’activitats per passar un bon cap de setmana.

A punt de volar!

 

 

 

 

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp