Excursions al Pla de Santa Maria

Església Sant Ramon de Penyafort.

Una bona excursió de cap de setmana que es pot fer al Pla de Santa Maria és el recorregut per conèixer les barraques de pedra seca, a més de la notable església de Sant Ramon de Penyafort. Aquesta excursió a peu és apte per a totes les edats, incloent nens i persones grans, ja que físicament no és exigent. Sí es recomendable dur roba i calçat adient per aquesta activitat.

Ruta de l’excursió al Pla de Santa Maria.

En total, l’excursió per tota la familia a prop de Valls que plantegem té poc més de catorce quilòmetres i un desnivell tant de pujada com de baixa de 110 metres. Una certa suavitat pels que es vulguin aventurar a descobrir els interessants racons del Pla de Santa Maria. Tot el recorregut està senyalitzat però es recomana dur mapes de cartografia de la zona. La durada mitja d’aquesta excursió és de tres hores i vint minuts, la que la fa ideal per fer-se al matí i després buscar un bon restaurant per dinar, com el nostre de Masia del Pla.

Construcció de pedra seca.

L’excursió comença a l’església de Santa Maria del Pla. Durant el recorregut es podrà contemplar El mas de la Capona, ermites, i diverses construccions de pedra seca. Com que el recorregut acaba altre cop a l’església de Sant Ramon de Penyafort, acabada l’excursió es pot arribar al nostre restaurant amb el vehicle privat que s’ha deixat aparcat.

 

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp