En plena temporada de calçots i calçotades

Ja hem deixat enrere la Gran Festa de la Calçotada d’aquest any 2018 que va tenir lloc a Valls l’últim cap de setmana de Gener, amb el diumenge 28 de Gener com a dia clau de la jornada. Un cop celebrada podem dir que ens trobem a l’equador de la temporada del calçot d’aquest any.

Aquell mateix cap de setmana van passar per casa nostre més de 600 comensals, tots preparats per degustar els nostres menús de calçotada que ja portem servint des de finals de l’any passat.

Enguany la collita de la ceba del calçot és bona, i ens ha deixat jornades de tot tipus. Sense anar més lluny, el cap de setmana de la Festa de la Calçotada es va presentar amb un dia calorós i molt assolellat, fent que diversos clients decidissin prendre el vermut, o fins i tot el cafè, a la nostre terrassa.

El següent cap de setmana primer de Febrer va ser una jornada totalment antagònica, doncs amb la coincidència de la Diada de la Mare de Déu de la Candela de Valls es van presentar dies amb fred i pluja, fent potser més apetitosa la degustació de la calçotada.

Potser haurem de fer cas del refrany popular: “Si la Candelaria plora, de l’hivern ja estem fora; si la Candelaria riu, torna-te’n al niu; tant si riu com si plora, de l’hivern ja estem fora.” 

Fora o no de l’hivern al restaurant continuarem servint calçots fins que la temporada finalitzi, ja sigui per racions, per emportar, o amb els menús de calçotada:

MENÚS DE CALÇOTADA

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp