El temps, avui dissabte 23F del 2013

Davant les catastrofites previsions del temps per al dia d’avui, ens veiem amb la obligació de informar-vos de l’estat meteorològic de la zona on es troba situat el restaurant Masia del Pla.

Sembrats darrera de restaurant, sense neu
Vista del camí vell del Pla a Valls

Com podeu apreciar a les imatges, la situació és del tot normal. A la nit ha plogut, però de neu, no gaire.

 

Primer pla de la Terrassa del nostre restaurant
Detall de la poca neu que ha agafat
Entrada del restaurant masia del Pla

 

Queda clar que el temps no ens podrà impedir gaudir d’ una bona calçotada durant aquest cap de setmana. Així doncs, us esperem al restaurant masia del Pla amb els nostres calçots amb la D.O. calçot de Valls i la nostra fantàstica salsa elaborada amb ingredients 100% naturals. Us recordem que també formen part d’ una autèntica calçotada la llonganissa de Valls , la carn de Xai de l’ Alt camp, la crema catalana i per acompanyar-ho tot l’aigua, el vi, el cava i el cafè per acabar. Tingueu present que oferim també el menú de caragolada amb cargols a la llauna, aromatitzats i picants. Igualment recordeu que podeu triar qualsevol plat de la nostra carta, com el bacallà a la llauna fet a l’antiga, cargols per llepar-se els dits i molts d’ altres.

 

6 comments

… [Trackback]

[…] There you can find 69653 additional Information on that Topic: masiadelpla.com/el-temps-avui-dissabte-23f-del-2013/ […]

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp