Comença la temporada de calçots 2022/23

Ja fa poc més d’un mes, concretament des de finals d’octubre d’aquest 2022, que servim calçotades al restaurant. Ara, ja podem dir que han començat oficialment, ja que el passat 26 de novembre es va collir simbòlicament el primer calçot IGP de Valls per part de l’associació que controla els aspectes que ha de complir aquesta ceba tan famosa per poder-ne dur l’etiqueta i que per tant estigui reconeguda com a denominació d’origen. Una organització que aquest any, per cert, compleix vint-i-set anys.

Precisament aquest cap de setmana, a més a més de ser el del tret de sortida de les calçotades també va portar el fred, fent encara més amè la degustació dels calçots de la temporada 2022 i 2023. Coincidint amb l’inici de la temporada, els equips informatius de RTVE van fer parada al nostre restaurant per dur a terme una amb connexió en directe i veure de primera mà com hem començat la temporada juntament amb una entrevista que van realitzar a direcció.

Com s’explica al reportatge, aquesta temporada els pagesos esperen arrencar 20 milions de calçots, i per part dels restauradors, esperem poder-nos apropar al nombre de calçotades servides l’any 2019 abans de la pandèmia. Recordeu, tant si esteu buscant una masia per a degustar una autèntica calçotada com una calçotada vegetariana, a la Masia del Pla us servirem amb molt de gust, i sobretot, amb calçots de Valls fets tal com mana la tradició juntament amb la nostra salsa única.

Us convidem a veure el reportatge de RTVE:

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp