Vins

Vins negres

Vins blancs

Vins rosats

Promoció de vins i caves de la zona

Vins Ecològics Recomanats

Blanca Cusiné de Parés Baltà (D.O. Cava) 19,50€

Pinot Noir i Chardonnay. El Chardonnay i el Pinot Noir elaborat com a “blanc de noir” s’uneixen per oferir-nos un producte on la finesa i l’elegància parlen per si mateixes.

Parés Baltà Brut (D.O. Cava) 12,00€

Macabeu, Xarel.lo i Parellada. La Parellada de les muntanyes del Penedès aporta la frescor, el Macabeu aporta la fruita i el Xarel.lo de la plana de Penedès li dóna el cos.

Calcari -blanc- (D.O. Penedès) 13,00€

Xarel.lo. L’espresió de la terra, la tradició del Xarel.lo, de qui un treball depurat dins del celler aconsegueix treure tot el seu potencial.

Cosmic -blanc- (D.O. Penedès) 13,50€

Xarel.lo i Sauvignon Blanc. Al cim de les muntanyes més altes del Penedès, a tocar del cel, creixen els raïms més frescos i perfumats amb que s’elabora aquest vi.

Indigena Rosat (D.O. Penedès) 14,00€

Garnatxa. La frescor de les muntanyes del Foix i una lleu maceració dels raïms madurs de garnatxa són la clau d’aquest rosat tan suau, viu i elegant.

Mas Elena -negre- (D.O. Penedès) 13,00€

Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc. Fruita i roure, suavitat i persistència. L’equilibri entre el yin i el yang es retroba a Mas Elena.

Mas Irene -negre- (D.O. Penedès) 18,00€

Merlot i Cabernet Franc. Elaborat amb merlot per la voluptuositat i Cabernet Franc que li aporta major estructura i capacitat d’envelliment.

Novetats de la Temporada

Reserva
Reserva WhatsApp
Powered by