Carta de Platos cocinados para llevar (Navidades)

Durant les festes de Nadal, Cuina de restaurant a casa vostra

Masia del Pla sempre compromesos amb el sevei al client, durant aquestes Festes de Nadal (tots els dies laborables i festius) fins el dia de Reis, oferirem una carta de plats cuinats per emportar, pensant en tots aquells que no puguin venir al nostre restaurant i poder facilitar la oportunitat que puguin gaudir a casa seva cuina de restaurant.

Per facilitar tan les comandes com la recollida dels plats, també oferim el citats serveis al restaurant EL TAST VALLS ubicat a les instal·lacions de l’Hotel Class Valls al Carrer Eladi Homs s/n. D’aquesta manera oferim la oportunitat tan de reservar com de recollir els nostres plats elaborats tan al nostre restaurant com al Tast Valls (977 61 22 97).

A continuació detallem els plats que elaborem per aquestes festes. Serà imprescindible realitzar la comanda amb antelació, en el moment de fer la reserva haureu d’abonar el 25% del preu total. Els podreu recollir qualsevol dia de Festes (Cap d’any, Any Nou, Nit de Nadal, Dia de Naldal, Sant Esteve i Dia de Reis) :carta Nadal plats per emportar 2016 copia

carta Nadal per emportar 2016 copia

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp