Jornada de la X Fira del vent 2017

Els dies 13, 14 i 15 d’Octubre el poble del Pla de Santa Maria aplegarà les diferents activitats programades per la Fira del vent d’aquest any, activitats dividides per esports de l’aire i la mostra multisectorial. Tot just és aquesta edició la que compleix el deseni des de que es van afegir les activitats relacionades amb l’aire i vent.

Aquesta mateixa edició coincideix també amb el Centenari de la Fàbrica Tèxtil, centenari que el passat mes de març el poble va commemorar i que serà escenari de la part multisectorial, doncs per primera vegada el recinte s’instal·larà a l’interior de les antigues naus de la fàbrica.
A banda de les tradicionals parades i atraccions de la fira per els nens, el públic podrà gaudir  de la X Fira dels Esports de l’Aire al Camp de Vol, la XXIV Passarel·la de Moda al Centre Cívic, la X Trobada de Modelistes Navals a la Piscina, el Concurs de Pesca a la bassa de la Fàbrica i la XVIII Trobada de Gegants i Capgrossos, la VIII Concentració de Cotxes Clàssics i la IV Trobada de Camions Tunning en diferents carrers del poble.
També tindrà lloc el Sopar i la Nit Jove, així com la XXIX Mostra Ramadera i el tradicional esmorzar Ramader de Diumenge.
Altres activitats destacables són les passejades en barca, els tallers de ceràmica i la possibilitat de fer visites guiades al Centre d’Interpretació del Tèxtil i Museu Agrícola i a l’Església de Sant Ramon o el nucli antic del poble.
Podeu visualitzar totes les activitats amb les localitzacions i els horaris aquí o bé accedint a la web de l’ajuntament del Pla de Santa Maria.
Recordem que tindrem les portes obertes durant la jornada de la fira per els qui vulgueu venir a recuperar forces amb els nostres àpats.
Us hi esperem!

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp