Calçotada Enoturística – Celler de Cava

Com ja us informàvem en l’ anterior post, aquest any tenim novetats per a la temporada de calçotades. La que us propossem avui és la posibilitat de visitar un celler on elaboren cava. El podreu visitar abans de gaudir d’ una calçotada a casa nostra o després, segons us convingui.

Vives Ambròs és un petit i familiar celler  que té les seves vinyes i les instal.lacions al municipi de Montferri, a la comarca de l ‘Alt Camp. La visita del celler anirà a càrrec d’ un membre de la família.

Les visites del Celler si veniu de part nostre són gratuïtes i es realitzen els dissabtes de 11:00 h. a 13:30 h. o de 17:00 h. a 19:30 h., els diumenges i festius de 11:00 h. a 13:30 h. També hi hauria la possiblitat de fer la visita entre setmana sempre que el celler tingui disponibilitat.

Si esteu interessats en aquesta experiència, ens ho heu de comunicar per tal que nosaltres fem la reserva al celler Vives Ambròs. Gaudireu de la visita de les instal.lacions del celler i les enriquidores explicacions de tot el procés d’elaboració del cava. Per acabar amb bon gust de boca us obsequiaran amb un tast d’ algun dels seus excel-lents productes.

Vives Ambròs, com ja hem dit, és un celler familiar amb tradició vitivinícola centenària. Després de dècades dedicades a la producció de vins, generació rera generació, l’especialització i la modernització de les seves instal·lacions han estat la tònica que ha portat a l’obtenció d’un producte de qualitat contrastada.

Elabora uns caves artesanals, on la reduïda i acurada producció són una clara aposta per la qualitat del producte final. Les llargues criances (de dos a cinc anys) aporten un bouquet fi, delicat i amb personalitat. L’aclarit de les ampolles en pupitre i el degorjat manual asseguren la perfecta nitidesa del líquid i la qualitat de totes i cadascuna de les ampolles.

Vives Ambròs elabora 3 tipus de cava: El Cava Brut amb dos anys i mig de criança, el cava Brut nature Gran Reserva amb tres anys i mig de criança i el Salvatge Gran Reserva amb quatre anys i mig de criança.

Us esperem al nostre restaurant per gaudir d’ una autèntica calçotada regada amb cava Vives Ambròs, un cop acabada la visita o abans d’ anar al Celler.

1 comment

María Lluisa Oliva

Bona tarde, m’agradaria saber quin es el preu de la visita a les cavas i la calçotada, seriem 8 comensals per el día 4 de Març diumenge.
Moltes gràcies

Post a Comment

Reserva Whatsapp
1
Reserva?
Restaurant Masia el Pla
Hola!
Reserva via Whatsapp