Cuina tradicional catalana i calçotades. Reserves al 977 63 05 11

Vins negres


Vins blancs


Vins rosats


Promoció de vins i caves de la zona

15,50€ Vives Ambròs Gran Reserva Salvatge (D.O. Cava)

Xarel.lo i Macabeu. Crianá mínima 4 anys. En boca ens portarà a les plantes aromàtiques. Amb una bona maduresa gustativa, s'enriqueix de la transparència de la seva crema.Vins Ecològics Recomanats

19,50€ Blanca Cusiné de Parés Baltà (D.O. Cava)

Pinot Noir i Chardonnay. El Chardonnay i el Pinot Noir elaborat com a "blanc de noir" s'uneixen per oferir-nos un producte on la finesa i l'elegància parlen per si mateixes.


12,00€ Parés Baltà Brut (D.O. Cava)

Macabeu, Xarel.lo i Parellada. La Parellada de les muntanyes del Penedès aporta la frescor, el Macabeu aporta la fruita i el Xarel.lo de la plana de Penedès li dóna el cos.


13,00€ Calcari -blanc- (D.O. Penedès)

Xarel.lo. L'espresió de la terra, la tradició del Xarel.lo, de qui un treball depurat dins del celler aconsegueix treure tot el seu potencial.


13,50€ Cosmic -blanc- (D.O. Penedès)

Xarel.lo i Sauvignon Blanc. Al cim de les muntanyes més altes del Penedès, a tocar del cel, creixen els raïms més frescos i perfumats amb que s'elabora aquest vi.


14,00€ Indigena Rosat (D.O. Penedès)

Garnatxa. La frescor de les muntanyes del Foix i una lleu maceració dels raïms madurs de garnatxa són la clau d'aquest rosat tan suau, viu i elegant.


13,00€ Mas Elena -negre- (D.O. Penedès)

Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc. Fruita i roure, suavitat i persistència. L'equilibri entre el yin i el yang es retroba a Mas Elena.


18,00€ Mas Irene -negre- (D.O. Penedès)

Merlot i Cabernet Franc. Elaborat amb merlot per la voluptuositat i Cabernet Franc que li aporta major estructura i capacitat d'envelliment.Novetats de la Temporada